top of page

Magyarország

Könyv:

Egyformák vagytok

Wéber Kata

Felolvassa:

Szécsi Noémi

1065 Budapest, Hajós utca 1.

Helyszín: Aga’s Szőnyegszalon

Szécsi Noémi

József Attila-díjas író, 2002 óta 10 önálló műve jelent meg, ezek közül a „Kommunista Monte Cristo”, amelynek megírásához Móricz Zsigmond-ösztöndíjat kapott, 2009-ben elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját. Művei számos nyelven, többek közt olasz, lengyel, angol és amerikai kiadásban jelentek meg. Szerzőpáros tagjaként gyerekkönyvek és művelődéstörténeti munkák szerzője.

 

Egyformák vagytok

A kamera pásztáz: a belvárosi lakásétterem luxusházibulijától, ahol a budapesti kulturális elit felvonul, a romkocsmanegyeden át a régmúltat újrajátszó filmsorozat forgatásáig. A dialógus az Angliából hazatért, szabadszájú könyvkiadói jogásznő és a filmforgatáson szakértő, labilis idegrendszerű történésznő között folyik. Kisebb szerepekben felvonulnak még az örök feladatuk szerint traumákat okozó családtagok, valaha volt és jelenlegi szerelmek, az állandó női riválisok, a jól induló pályákat kisiklató mentorok, valamint egy kísérteteket látó örökösnő.  

 

"A KKM-Balassi Intézet Publishing Hungary programja a magyar irodalom külföldi népszerűsítését végzi, melyre az Irodalom Éjszakája kiváló alkalmat ad. Ezért is támogatjuk többek között Prágában, New Yorkban, Párizsban és Budapesten is."

Hammerstein Judit, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, a Balassi Intézet vezetője

Aga’s Szőnyegszalon

Színek érzéki kavalkádja, anyagok buja gazdagsága várja azokat akik betérnek a főváros legrégebbi szőnyegszalonjába, mely több mint negyed évszázada áll vevői szolgálatában. A frissen modernizált üzletben nagy választékban és kedvező áron kaphatók kézi csomózású keleti szőnyegek, kilimek, ágytakarók és ezüstékszerek. Aki minőségi szőnyeget szeretne, itt biztosan megtalálja a kedvére valót. A szalon különleges, egyedi hangulatáról barátságos, szőnyegszakértő munkatársaink gondoskodnak.

30 fő / WC nincs / akadálymentes

bottom of page